Skapa konto Logga in

Om oss

Zittyonline.com

Vår idé är att sammanföra företag som vill nå ut till nya kunder och konsumenter som vill spara pengar på nöjen, shopping, restauranger mm.

Vi startade vår verksamhet 2012 med ambitionen att bli störst i Sverige på lokala rabattkuponger och är idag marknadsledande inom segmentet. Vi har samarbete med både rikstäckande kedjor och enskilda lokala butiker över hela landet.

2 miljoner kr till svensk idrott

Vi samarbetar även med svensk idrott och idrottsföreningar över hela landet säljer våra produkter för att finansiera sin verksamhet. Under det närmaste året beräknas Zittyonline generera över 2 miljoner kronor till idrotten i Sverige.

Annonsera

Zittyonline är idag Sveriges största rabattkupong-tjänst för lokala rabattkuponger. Vill ditt företag ha med en kupong i vårt mobila rabatthäfte så sänd ett mail till oss så kontaktar vi dig för mer information om ditt erbjudande.

Det enda vi behöver är er logotyp, ett erbjudande och en giltighetstid på kupongen. Med vårt unika koncept når du en stor och bred målgrupp i just de kommuner du är intresserad av.

Zittyonline-com AB
Orgnr 556905-2953
Box 513
45121 UDDEVALLA
E-post: sverige@zittyonline.com
Vi finns på: www.zittyonline.com

 

Top